Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan månskäran och stjärnan

I längtan finns livet
modet och förändringen

I livet sker medvetenheten
om du lyssnar...
stannar upp
och vilar i ögonblicket..

Våga vara i mitten
stanna men gå vidare
möten i natten
mellan månskäran
och stjärnan...

jag ville vara
men kunde inte
andades in
och höll andan...

på månbron såg jag
ner och uppfattade
tiden inom mig

utanför fanns
livet...


© YAHA




Fri vers av klio
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-19 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart att få in så mycket insikt i så få rader
önskar jag kunde skriva så!!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio