Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är slutet nära...


Hela min kropp är fylld av ångest
Solen skiner men jag kan inte se den

Du behöver inte säga att jag är feg och självisk
Det har jag varit hela livet

Jag har haft alla chanser man kan någonsin få
Men jag har förkastat dom alla

Vet inte om jag varit rädd att ta livet på allvar
Allting blir så farligt då

Och ändå hånar sanningen mig nu
för det är just därför jag sitter här

För att jag inte vågat ta din kärlek på allvar
Och nu är slutet nära...




Fri vers av robin_rl
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-07-19 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl