Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mamma!

Om bara någon vecka är jag din mamma,
Vi startar vår resa med att jag dig kommer att amma.

Just nu är du i min mage och växer och sparkar,
samtidigt som min hjärna är fylld av framtida tankar.

Kommer jag att lyckas ge dig den kärlek och ömhet som du behöver, eller...
kommer jag att snubbla och chanserna att vara en bra förebild för dig är över?

Jag kommer säkerligen att be dig om hjälp om hur du vill att jag ska vara, detta för att jag vill att du ska få det bästa och det är det jag måste klara.

Vi kommer inte alltid att vara överens eller tycka om samma saker,
Detta för att vi inte får glömma att vi är två individer och har olika smaker.

Oavsett hur det blir vill jag att vi fortsätter resan med att alltid hålla om varandra,
och ändå ha plats i våra hjärta att tycka om och respektera andra.

Du kommer alltid att vara en del av mig som jag alltid kommer att sakna,
och det är dig jag vill se innan jag lägger mig och direkt när jag vakna.







Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-19 22:07



Bookmark and Share


  Lyricanna
såååå fiiin
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!