Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns inte



För varje gång jag somnat

har jag bett dig

att aldrig mer behöva vakna






Fri vers av veritaserum
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-20 03:13



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Aj, så bra.
Med så mycket osagt mellan raderna.
2014-04-13

    Max Poisé
Usch! Ingen skön känsla men ack så sann för många! Hoppas att du inte äger den!
2011-07-23

  Kolväsen
Att att be en högre makt att få en att försvinna...
är inte ett bevis för hopplöshet.

Det är ett dovt skrik i en kudde.
2011-07-22

  M.A.J.R
en väldigt mörk text
känner igen det
tcker det vart bra skriftat
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum