Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrängeln.

För flera tusen år sedan hade en ny ras sett världens ljus.När ängeln Gabriel hade förenats med vampyrinnan Xoria hade det resulterat i en hybrid som var till hälften ängel och till hälften vampyr.De hade en övernaturlig styrka och ett perfekt nattseende.Dödligt vackra och förföriska.Zapphire hade varit den förste av dem.Det långa silvervita håret var flätat och ögonens neonblå färg fick kvinnor att sucka längtansfullt.En läderjacka prydde de muskulösa axlarna och benen var klädda i lack.På fötterna fanns det New Rock kängor med stålplatta därfram.Hans läckert fylliga underläpp var piercad.Likaså den arokratiska näsan.På gothklubben "Love like Blood" var Zapphire en stamgäst och alla samlades runt honom.Det var som om Lestats status bleknade i jämförelse med den här sensuella varelsen.Med ett snett leende drack han upp sin öl och höjde på ett ögonbryn när en rödhårig ung kvinna nuddade vid hans hand."Ursäkta mig."Rösten var lite hes och försökte låta sexig.
"Ja?"Hans egen röst var som mörk sammet och fick alla i lokalen att flämta till.Zapphire skrattade inombords.Det här skulle bli en underhållande kväll.Mest för att den här rödtoppen skulle falla precis som alla de andra som kommit före henne.Vem kunde tacka nej till en gratis måltid (blod) och ett gratis knull?"Kan jag bjuda dig på något?"Hon log självsäkert.Han nickade och lät blicken långsamt glida över det bleka fräkniga ansiktet.
"Ta vilken drink som helst.Vad heter en sådan sötnos som du?"
"Kara,"spann hon och gick sedan för att beställa hos bartendern.
Zapphires bästa vän Darius klev just då in genom dörren.Trots att han inte hade samma aura som den uråldriga vampyrängeln fanns där ändå något som andades dödlig fara.Det långa blåsvarta håret var flätat på samma sätt som Zapphires.Han hade ett blått och ett grönt öga som facinerade de flesta.Näsvingen och underläppen var piercade och den långa läderrocken passade honom som handen i en handske.
"God kväll,"hälsade han med mörk hes röst och satte sig mittimot Zapphire som halvlog och sade:"Rödtoppen där borta fixar dricka."Han tog sedan upp ett cigarettpaket från jackfickan."Vill du ha?"Darius skakade på huvudet och sade att han skulle ta en av sina ciggarer istället.
"Så du har bländat henne att bli din personliga slav ikväll?"Det låg en mild ironi i tonfallet.
"Självklart.Du känner ju mig,"skrattade Zapphire."Vem kan låta bli när de är så förutsägbara?"Han ryckte på axlarna och tände därefter en svart cigarett.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-07-20 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan du inte skriva en bok om detta? ;) spännande och förföriskt
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta