Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

inför konserten
tältande tonårsflickor
i gatlyktans sken

 

framför vedbrasan
droppar istapparna
från morfars skägg

 

en värmande hand
på det sovande barnet
sommarlovsmorgon




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-20 11:58



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
nice twist i nr 2,gillas
2011-07-22

  Paulina LH VIP
Snygga, smarta och värmande! :D

*applåder*
2011-07-20

  Fredrik P. VIP
håller med nedan
och väljer tvåan
som favorit, tack
vare överraskningen
i tredje raden.
2011-07-20

    ej medlem längre
sköna rolivande hajkussar!
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP