Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska visa er ett annorlunda sätt att förstå en text som är oläslig och farför man förstå denna oläsliga text


Oälislg txet ...

Vrfaör dsesa knsgiota svntagniar

Vssit är det ologtirt
man frösåtr ädnå

Jag ska fklraröa

Srkvier man satevslrnea med
frstöa och stsia bsäkotnvrea
på rtät ptals

Bilr satevslrnea läilgsa

Hrnäjan är sabarbne än öagt

Så vi ska se om ni kan lsäa dteta ndean



Om du fcik vläja vlekin tujr som var Oksna, vad sulkle du Vläja då?

Den lfulisvla gadla satrva tujern elelr Den asregvsia mlsönea vtia tujern??




Fråstör ni uenäfgr vad jag maner med dteta?





Fri vers av Black Bird
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-20 22:38



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Ja just, och då kan man ju i förlängningen fundera över varför det ska vara så svårt att förstå en annan människa, eller bli förstådd själv. Inte beror det på hjärnan iaf. Möjligen kan man förstå varför, på grunda av vilken av trujnara man väljer..? :) Denna är så bra pekpinne som ger mertankar, och det på ett kul sätt! Mer sånt! Thx för den.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird