Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har alltid fascinerats av fjärilar...Så vackra och spröda...


Fjärilens väg


Fjärilen fladdrar i stilla sommarbris
det blänker i dess spröda dräkt
av solglitter likt klädd i guld
Vart är han på väg?

Jag slår följe en stund
beundrar och lockas
av dess substans och doft
så vacker och svårfångad...

Fjärilens väg är lång
och jag saknar dess lätthet
att förflytta mig
blir lämnad bakom...

Fjärilen fladdrar vidare
men lämnar mig
i en känsla av saknad...
Tänk om jag vore en fjäril...

© YAHA




Fri vers av klio
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är vad jag kallar poesi

lyfter på hatten för en äkta poet.

dina dikter borde förläggas i en diktsamling
fler borde få läsa
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio