Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


Operation utan smärtstillning

Att höra dina ord
var som att
bli opererad
utan smärtstillande medel

Jag önskar
att jag hade blivit
nedsövd först

Hoppas jag aldrig mer
behöver bli opererad
på det sättet

Utan smärtlindring

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 116 gånger
Publicerad 2011-07-21 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin