Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att trampa korrekt

Du hjärtat...

Det känns inte som om din

topografiska planering

av den här turen

var särskilt genomtänkt...




Fri vers av Jorska
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 10:33



Bookmark and Share


  Nicklasb
Själva livet är sådant!! Bra ord!!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska