Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sarasrum.dinstudio.se


De svåra valen


Det finns val som
lämnar tomhet
när det ännu ekar
så mycket ömhet




Fri vers av SeXara
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-21 23:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om den här texten,
så mye innehåll och så få ord.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara