Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens budskap

Då kärleken åker berg och dal bana
åker känslorna huller om buller.
Då tankarna far bort från borgen
öppnas dörren för förbjudna tankar.

Då gulliga ord förvandlas till otrevliga
anklagelser spricker väggarna.
Då de spruckit så djupt faller taket
in utan förvarning.

Då ordet "Det är slut" kommer
splittras bitarna för den ena, för
den som säger det kan känslan
innebära frihet.

Lösa problem man har i ett förhållande
kan aldrig lösas genom att inleda ett nytt förhållande
bakom den andras rygg.

Töm ut alla möjligheter innan önskan
om en ny kärlek.
Förväntningar om räddning från
någon annan kan bli en kaotisk avslutning.

Kärlekens vinst är något alla inte har chans
till. Om man vinner någon, ta då vara på
hjärtat den andra ger.
Trampa aldrig på den som står dig närmast
utan respektera varann.




Fri vers av Filosofen2
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-22 13:24



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Så sant
2011-07-22

  La Magnólia VIP
Fina tankar min vän! Det krävs tid och ansträngning från båda att bevara kärleken ... Och att börja något nytt vid sidan om är ingen bra lösning .. inte heller att kasta sig in i en ny famn innan man har rest sig och fått "fast mark" under fötterna igen ... ♥
2011-07-22

    ej medlem längre
Mycket bra..vist !
2011-07-22

  Heikki Hellman
Sorligt att många är tärd av bekymmer i vänskap, äktenskap och i sina viktiga relationer. Hoppas att vi kunde slösa mera energi att finna vackra kärleksklanger i vår samvaro än tärande brist på balans. Kämpa för kärlek även om det är ofta svårt!
2011-07-22

  Ari Viklund
<3
2011-07-22

    migella
Kloka ord!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2