Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd.

Ge mig en hand att hålla
du sommarnatts barbenta flykt
se mig i andras ögon
blänka som pärlemorsdröm
Ge mig mitt rätta namn,
du som har sett mig en gång,
ge mitt namn innehåll.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-22 13:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
annorlunda upplägg på väl känt tema
2012-04-11

  Wallpaper punch
tycker om den, speciellt "se mig i andras ögon" river skönt
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta