Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oslo 22e juli


Skjebne

 

Hvordan vil du at jeg skal synes

På vilken gate får jeg lov å gå på - hvem sin fortau 

tillater hun meg plasseres barbeint

Stunder fra

og for en hel evighet sedan

 

har jeg redan levt

 

 

 

 

..




Fri vers av Iza
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza

Senast publicerade
Skjebne
* Se alla