Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till min dotter

Din djupa kärlek till mig
ger dig underbara gåvor.

Då jag var förkyld
kom du med frukost,
bredde en tunnbrödsmörgås,
hällde upp mjölk
och hjälpte till då jag inte orkade.

Mammas lilla ängel är du,
då dina små gulliga händer
vill hjälpa till.
Med ett leende, då huvudet läggs
på sned, dina bruna ögon kisar
och din underbara mun bara ler,
så öronen nästan trillar av.

Min djupa moderskärlek bara växer
till dig.
Mina armar håller om dig då du gråter.
Mina skratt möter dina,
mina beröm kommer om och om igen
då du ständigt överraskar mig.





Fri vers av Filosofen2
Läst 928 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-22 19:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vackert och sött och gulligt...känner kärleken
2011-07-30

  Ari Viklund
kärlek mellan
mor och dotter
vacker är den
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2