Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA LIVETS ALLA SKEENDEN

TÖM UT!

SAMLA KRAFT!

SPARA SAKER SOM GER ENERGI!

TA VARA PÅ MINNEN, LÅT DIG SKRATTA!

ÖPPNA UPP HJÄRTAT FÖR GODHET!




SORTERA BORT SAKER DU INTE BEHÖVER.

LÅT SAKER DU GLÖMT BORT TA PLATS I
HEMMET OM DE PASSAR NÅGONSTANS.

MÅLA KRUKOR I OLIKA MOTIV, PLANTERA OM
DINA VÄXTER SÅ DE FÅR NYTT LIV.

DEKORERA SINNENA MED GOD MAT, BLANDA
GRÖNSAKER TILL EN BOTANISK BLANDNING.

SKAPA ETT PARADIS I HEMMET, SÅ DET VÄXER
EN VERKSTAD I HJÄRTAT. LÅT KREATIVITETEN VÄXA
TILL EN OBEGRÄNSAD ZON.




Fri vers av Filosofen2
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-22 20:20



Bookmark and Share


  Ari Viklund
JA! OCH AMEN OCH ALLT!!
OCH I LJUS OCH KÄRLEK!!
2011-07-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo! Just så!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2