Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår

Du bedrog mig
När jag föredrog dig
Du förstörde mig
När jag behövde dig




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta