Syster Fin

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster Fin




Med hela hjärtat fullt av kärlek



Avståndet minskar,
åren försvinner


Medan havet leker i
i ditt långa hår

För att kvällen söver
din blick jämte min


Att minnas...

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-07-23 14:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackra mjuka ögonvingar är detta
hjärtvingars skönhet
2011-07-30

  aol
mjukt bedövande vackert
2011-07-30

  stenen/ Yv Ericsson
ja mycket mjukt och fint. tack. det behövs mycket av
2011-07-25

  Måna N. Berger
Värmen och ömheten känns genom dina rader. Det är fint. Nu om någonsin behöver vi fyllas med kärlek.
2011-07-25

  Sonja Sidorow Lapington
ditt minne blir mitt
2011-07-23

    Max Poisé
Sällsamt! Det behövs en sådan här kväll!
2011-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Mycket finstämd och vacker hyllning.
2011-07-23

  thyra
Innerliga rader! Fint!
2011-07-23

  anits VIP
Fina kärleksfulla och
känslosamma rader
2011-07-23

  Yrre VIP
Mycket nära och fint!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP