Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte ge dig av

Du kan inte ge dig av
och bara sluta se.
Lämna mig kvar bland alla våra minnen
och bara sluta prata.
Åka ifrån allt som vi har varit
och bara sluta minnas.
Du kan inte ge dig av.

Du kan inte ge dig av
och enbart förneka mig.
Lämna mig kvar med ett sår
och enbart förneka att det är ditt skapande.
Åka ifrån någon som alltid har brytt sig
och enbart förneka att hon har funnits.
Du kan inte ge dig av.

Du kan inte ge dig av
och inte tänka tillbaka.
Lämna mig ensam kvar med ett frågetecken inför framtiden
och inte låta mig få höra din röst.
Åka ifrån alla våra beröringar
och inte låta mig älska dig.
Du kan inte ge dig av.







Fri vers av ankii
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-01-03 14:11



Bookmark and Share


  Ikna
känner likadant; hur kan han bara ge sig av, som om vi aldrig funnits...
Jättebra skrivet!
2006-03-03

    Mandy
jätte fint gumman, har du sagt det till honom? vill träffa dig snart
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ankii
ankii

Mina favoriter
Älska aldrig en poet