Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt väder ställde in utflykten idag

Packade väskan för resa till Lund.
Hade tagit på oss och var påväg ut
då vi pratade med en granne som frågade
var vi skulle.

Oväder!

Kom hem igen och packade upp.
Regnet stod som spön i backen utan
slut.

Tråkigt, tråkigt, tråkigt
"Jag har tråkigt mamma!"
"Nu börjar ju Vi på Saltkråkan."

Hoppas vår utflykt går att genomför i morgon
istället.

"Mamma, kan vi spela lite boll?"
"Vi kan göra det om en stund."
"Mamma, du har roligt, men jag har tråkigt!"

Munnen putar, hundögonen tittar på mig innan
hon vänder sig mot tv och tittar på Vi på Saltkråkan.

"Mamma, mamma nu har du skrivit länge!"
"Mamma kommer nu och spelar med dig."







Fri vers av Filosofen2
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 16:19



Bookmark and Share


  Ari Viklund
så jättetrist med regnet
men imorgon nytt hopp
fast saltkråkan är ju bra
2011-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbar serie som man aldrig tröttnar på.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2