Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September 04


Lilla Blåbär

Lilla blåbär.
Vackra du.
I några veckor fanns du under mitt hjärta.
I några veckor fick du växa och finnas.
I all evighet vilar du i mitt hjärta.

Lilla Blåbär.
En kort tid var du min största vånda och min stora skräck.
En kort tid var du min framtid och min nutid.
I all evighet vilar du i mina sinnen.
Jag andas dig i vareviga andetag.
Ur varje gryning föds en ny dag, med nya tag.

I all evighet bär jag dig inom mig, som ett av mina vackraste minnen.
Du är min största längtan, min stora sorg. Mitt svåraste minne.
Men min kärlek den har du alltid kvar

Lilla Blåbär.
Du fick aldrig chansen




Fri vers av Rude Billy
Läst 395 gånger
Publicerad 2011-07-23 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy