Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vålda ner dig i min hals

Tryck hårdare.
Förnedra mig.
Håll fast mitt huvud.
Ge mig inget val alls.

Spänn fast mig med dina bojor och pissa på mig.
Mer är jag inte värd.
Att du vill ta i mig är min lycka.
Att någon ser mig gör att jag får ett hopp om medmänsklighet.

Så vålda ner dig i min hals.
Tryck hårdare.
Få mig att spy och slå mig tills allt jag ser är svart.

Så vålda ner dig i min hals




Fri vers av Rude Billy
Läst 626 gånger
Publicerad 2011-07-23 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy