Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress och annat jag knappt förstår

det blir svårare och svårare att relatera till verkligheten

logik kontra känsla har alltid varit min förklaring

jag vet hur det skall vara

logiskt och vackert

men det är inte så det är

känslorna sitter i vägen

formar om min hela upplevelse

om vad som är och hur det är

och jag sitter här mitt i och vill inte lyssna

nej... jag vill bara sova

inte drömma, inte tänka

bara sova

men... världen fungerar inte så

det är väl så här det ska vara

existens av andetag

men inte förstånd

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen