Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pirret i magen, bena som darrar, hjärtat som slår så härligt det känns gott att känna så här igen.


Tankar av lycka

Att finna tillståndet

där hjärtat klappar

då jag tänker på dig

det är lycka för mig







Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 612 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-24 10:14



Bookmark and Share


  Elwania
åh du jag avundas dig
2011-07-25

    ej medlem längre
Fint!
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld