Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
85 and still counting.....


En av de skadede etter Utøya-skyting døde


Käraste dotter, dyraste sonen min

paradiset
idyllen

bara en sekund från helvetet

när ondskan kom till byn
fanns klokheten inte där

ni var för unga












Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 18:37



Bookmark and Share


    huldran
Ja, vad 1 mans hat kan ställa till...

Fin memorian
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP