Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom kort ...

För mig är det en vanlig dag

Så jag skickar in det till ett förlag

 

När allt är färskt i mitt minne

 Använder jag alltid varenda sinne

 

Det lär bli extremt nervöst

För jag tar det väldigt seriöst

 

Detta är något jag verkligen brinner för

Så kom inte hit och förstör 

 

Kom Inte hit och prata

som om ni vore desperata

 

Jag kan lyssna och tänka

Men Mig kommer ingen lyckas sänka

 

  Detta är något Jag verkligen vill 

Så snälla, önska mig lycka till

 




Fri vers av Black Bird
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-27 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lycka till ;)<3
2011-09-28

  Julio VIP
Ja lycka till:)
2011-08-18

  mare VIP
Håller tummarna, och hoppas på det bästa ! ;)
2011-07-28

    Yarissa
Lycka till!!
2011-07-27

  mickech
Lycka till, hoppas det går väl!
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird