Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom möter ungdomen

Vakna upp till en underbar dag
låt sinnena väckas
njut av livets små intryck.

Hjärtat behöver skratt
hjärnan behöver inspiration
öronen behöver glada skratt

Sömnen läker
Maten läker smärtor
motion visar kroppens klocka

Hudens förändring uppbär
skönhet då visdom tar vid.
Ålderns rätt visas då prov
sätts på spel.

Låt barnasinnet bevaras
då våra små beundrar vuxna
som vågar leka med.





Fri vers av Filosofen2
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-24 21:56



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Fin och tänkvärd text!!
2011-07-29

  Ari Viklund
Att verkligen kunna och vilja!
leka MED är underbar gåva av
förälder att ge sitt barn. Fröjd
är att uppleva det tillsamman
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2