Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprid kärlek.

kärlek är
vad alla vill ha
vad världen
behöver mera av
människor bygger
murar stora
rädda att såras
och att 'förlora'
bakom sitt skydd
kastar de hat
i vår värld
är det 'vardagsmat'
men förlora aldrig
ert inre hopp
för människans godhet
tar aldrig stopp
sprid er kärlek
ta hand om varan
njut av livet
och var alltid sann




Fri vers av lapaix
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-25 00:16



Bookmark and Share


  aol
Larz har så fel mäniskan föds inte ond, någonstans inom oss är vi lika,
2012-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Människan är ond.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix