Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ingen ser

Ingen ser

Ingen vet

Man kan dölja sorgsna ögon
Dölja våta kinder

För om ingen ser

Om ingen vet


Är det inte på riktigt




Fri vers (Fri form) av Lollovisa
Läst 285 gånger
Publicerad 2011-07-25 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa