Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna sanningen

Den nakna sanningen
breder ut sig
som en riktig matrona
Du behöver inte
tycka om den
Du behöver
inte uppskatta den
Men ändå ligger den där
Utsvulten efter mer,mer...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta