Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur Du gör

Jag vet inte
hur Du gör
Men Du lyckas
se sexig ut
med en giftpinne
mellan läpparna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 107 gånger
Publicerad 2011-07-25 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta