Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon behöver dig

Hon behöver dig
när hon är ensam
och kall
om natten
Hon behöver
en man
som inte röker
eller dricker
Som spelar
i ett trash rockband




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta