Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny Depp

Ända sedan jag såg Dig
som en svarthårig figur
med saxar till händer
har Du fått mitt hjärta
att slå glädjevolter
Drunknar gärna
i din mörka blick
Du blir bara vackrare
med åren




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 23:23



Bookmark and Share


  GunBritt
Håller med dej .. han är fantastisk och så är också din beskrivning av honom
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta