Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mer om formatet Clerihew på

http://en.wikipedia.org/wiki/Clerihew







Dominique Strauss-Kahn (Clerihew)

 

 

 

Dominique Strauss-Kahn

En driftig man, nyss i Världsbankens topp

 

Ett infall i New York blev hans snöpta karriärstopp

Ömsesidighet kräver ju bådas ja, även den dan




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström