Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sist jag var i Stockholm var mitt starkaste minne alla dessa på tok för korta chinos. Gärna kombinerat med nån färgglad strumpa. Återstår att se om det fortfarande är det modet som gäller imorgon.


Ful dikt med lite nödrim i, om vissa modeskillnader mellan Sthlm och landsbygd.

Ack, Stockholm, en sån syn,
att se folk värre klädd
än hemma på byn.

Med för korta chinos
färglada strumpor
och fula skor.

Jämfört med mysbyxor
och stanken av kor.




Fri vers (Fri form) av nicholaidis
Läst 821 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicholaidis