Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvadrater.


vi rör oss mellan
väggarna

gränserna
mellan våra kroppar

jag vet sällan
hur jag ska
röra mig

jag har förlorat min motorik

Du är akrobat i jämförelse
och
du bygger upp nya
väggar så perfekt

medan jag raserar mina
så fort jag blivit klar

och du svingar dig över mig

och bygger in mig

i ett hörn

gränsen
är än tydligare
och jag undrar om
det är så att det
alltid
finns hopp
för sådana som mig?




Fri vers av Матрёшa
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-26 01:55



Bookmark and Share


  the dead flag blues
vackra bilder.
2011-11-19

  revolver
Stark & jävligt fin.
2011-09-09

  Oceaner
Jag tror sidan buggade, självklart så skrev jag inte samma sak hundratusen gånger
2011-07-26

  Oceaner
Mycket bra, gillar speciellt "Jag vet sällan hur jag ska röra mig"
2011-07-26

  Oceaner
Mycket bra, gillar speciellt "Jag vet sällan hur jag ska röra mig"
2011-07-26

  Oceaner
Mycket bra, gillar speciellt "Jag vet sällan hur jag ska röra mig"
2011-07-26

  Oceaner
Mycket bra, gillar speciellt "Jag vet sällan hur jag ska röra mig"
2011-07-26

  Ex¤animo
du rör dig bra långt över gränsen bara bra, med denna.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa