Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev ditt liv på rätt sätt

Lev ditt liv på rätt sätt
för du får bara en chans
Du kommer inte tillbaka
när det väl är slut
Livet är kort...
Lyssna på hjärtats röst




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 13:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Lyssna på hjärtans röst..så sant!Vackert!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta