Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mer om formatet Clerihew på

http://en.wikipedia.org/wiki/Clerihew




Maud Olofsson (Clerihew)

 

 

 

Maud Olofsson
En central centerfigur

Har baxat SAAB och varit vice statsfilur
Om det inte vore för FRA kunde hon ha fortsatt som sån




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-26 15:36



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Fast det blir skönt att slippa hennes tjat om kärnkraftens välsignelser. Men det vore värt en egen drapa!
2011-07-26

  Daniel_78 VIP
Roligt format. Skall läsa fler av dessa. Är rimflätningen AABB eller kan den varieras?
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström