Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår historia förblödde

Vår historia förblödde
Det här är ingen kärleks-sång
Det var alltid för bra
för att vara Sant
Vi var blinda
inför tecknen
Ville inte slungas ut
i en alltför kall verklighet
Ändå står Vi nu här
i spilrorna efter stormen
Jag måste lära mig
att Överleva utan Dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 84 gånger
Publicerad 2011-07-26 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta