Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mer om formatet Clerihew på

http://en.wikipedia.org/wiki/Clerihew




Amy Jade Winehouse 1983-2011 (Clerihew)

 

 


Amy Jade Winehouse
First UK woman to win five Grammies in one night

Despite Back to Black we are now struck with fright
It's a big bang losing her, our precious willow grouse




Bunden vers (Annat versmått) av Gunnar Ideström
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-26 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En stor begåvning i en liten späd och bräcklig varelse.
2011-07-26

  Fale Bure VIP
Sorgligt men sant, ännu en ung gigant som sällar sig till de andra, Jim, Jimi, Kurt och Janis...R.I.P
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström