Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 juli 2011

Nu äts solen snart upp av molnen
Ljummen sommarkväll tonas ut
Hör en akustisk gitarr på avstånd
Glada kvällsskratt bakom träden

Sitter ensam på din balkong
Och du är på Gotland
Hade föredragit dig bredvid mig
För jag är här just nu

En vecka in i juli månad
Dessa avgörande dagar i min historik
Vidare, vidare förs vi
Ständigt framåt av solen.




Fri vers av Peter Palm
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm