Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till det norska folket


Sorg


Sorg är sot och svärta
Sorg är nattasvart
Men sorg är även vakuum
Av det som en gång vart

Sorg är det som kunde
Men aldrig nånsin sker
Ett storslaget mirakel
Med ingen där som ser

Att inte låtas glömma
Dömd att alltid minnas
Sorg, en smärtsam aning
Om liv som blott förnimmas




Bunden vers av annarebecca
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-27 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca