Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
feministiskt skit...


Kvinnor

Ett kvinnohjärta stort som en ocean är,
Hon ger all sin kärlek till den hon håller kär.

I alla tider har kvinnor varit mindre värda,
med allt de fått uthärda.

De har fått på sig alla besvär,
utan att få ställa sig på tvär.

Kvinnor har ialla tider fått visa deras värden,

under hela tidevarven.




Fri vers av Nannus
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus