Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Blicken grumlas
av vemod

Tankarna irrar
som getingar

I detta kaos
av disharmoni

Finner ingen
konstruktivitet

Jag bara andas
sorg och förtvivlan




Så stiger solen
sakta upp

på den ännu
svala himlen

Jag skönjer

ljus ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-27 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna