Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet nära dig

Alltid ska vi vara
Säger du till mig
Alltid ska jag leva 
Livet nära dig 

Trots mil och oceaner
Som skiljer oss isär
Vill jag inget hellre
Än vara där du är

Om ej i rum, i tanke
Så finns jag tätt inpå
Om inte jag är hos dig
Så är jag visst ändå




Bunden vers av annarebecca
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-27 17:23



Bookmark and Share


  Erik L
Finstämt och innerligt skrivet.
Du håller ett bra flyt igenom dikten och rimmen känns helt naturliga. Det är inget lätt konst men du lyckas riktigt bra denna gång.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca