Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fröken ballerina

Lilla fröken ballerina så vacker och fin,
så grasiös och full av liv,

hon dansar så vackert på sin tå,
nästan fjäderlätt och högt hon kan nå,
högre än någon annan kan förstå.

Fötter fulla av sår,
ömma ben och slitet hår.
Leende,
leendet så ingen kan se,
se den verkliga ballerinan hon är,
så skör och fel.




Fri vers av Nannus
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus