Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig nu.

Behöver dig nu
mer än någonsin
Att hålla om dig
medan resten
av världen sover
är ett paradis
Dina ögon
berättar alltid
sanningen

Behöver din värme
Behöver ditt ljus
som visar mig
den rätta vägen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-28 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta