Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen armé

Du var min egen armé
Som Andades för min skull
Som lät mig fatta egna beslut
Du lät mig vara svag
och fick mig att glömma
den där tonårsångesten
Du stal mitt hjärta
och aldrig hade
en kapitulation
smakat så sött
Du tog dig in
bakom fiendelinjerna
och förde mig bort
Svepande känslostorm
Jag fick äga dig
för en stund
som ändå kändes
som en gyllene evighet
Hur du fick mig
att våga lita
på alla mina sinnen
Det fanns mer i bilderna
än vad ögonen såg




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta