Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten "Hey hey my my" är ett mästerverk!Den får nerverna i min mage att pirra.


Hey hey

Hey hey my my
ekar i mina öron
En enkel melodi
som ändå
får mina sinnen
att vakna
komma till
en annan värld

En sanning
som pulserar
genom mitt blod
För visst är det så;
There´s more to the picture
than meets the eye




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 74 gånger
Publicerad 2011-07-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta