Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste öppna dina ögon

Ingen ville säga sanningen
De trodde du var galen
som försökte gå en annan väg
Du måste öppna dina ögon
för att kunna se lögnerna
Världen är inte uppdelad
i endast svart och vitt
Färgerna blöder ut
i kontraster och nyanser
Du är rebell i hjärteroten
Som visar vägen
för alla som har tröttnat
på spelets regler i världen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta